Πιστός στο ραντεβού μου με το οινόφιλο κοινό (αν και με μία μικρή καθυστέρηση) επανέρχομαι δριμύτερος με ημερομηνίες και λεπτομέρειες του φθινοπωρινού κύκλου του Σεμιναρίου Απόλαυσης του Κρασιού που παρουσιάζω εδώ και περίπου δύο χρόνια.

Το σεμινάριο μεταφέρεται πλέον σε νέα στέγη, στο κελάρι του Bizart στο Μαρούσι (Κηφισίας 70). Ο νέος χώρος προσφέρεται από κάθε άποψη αφού, εκτός των άλλων, θα μου επιτρέψει να πραγματοποιήσω διάφορες ιδέες που έχω με στόχο τη μεγιστοποίηση της απόλαυσης του κρασιού σε συνδυασμό με εκλεκτές γεύσεις, τόσο για τους τωρινούς συμμετέχοντες, όσο και για τους παλαιότερους "απόφοιτους" και τους φίλους τους.

Ο φθινοπωρινός κύκλος ξεκινάει τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου στις 7.30μμ και θα ολοκληρωθεί σε 8 εβδομαδιαίες συναντήσεις την ίδια μέρα και ώρα. Το κόστος συμμετοχής είναι €250.

Θα δέχομαι προσωπικά οποιαδήποτε επικοινωνία για πληροφορίες και εγγραφές στην ειδική ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση:


telegourmet_course_oct2008c.doc
File Size: 67 kb
File Type: doc
Download File

Nassos
10/19/2008 05:51:42 pm

Μεγάλη και καλή επιτυχία εύχομαι στο σεμινάριο που ξεκινάει σήμερα!!
Περιμένουμε πως και πως οι παλιοί μαθητές σου τις ημέρες που θα διοργανώσεις με παραγωγούς και φίλους από το χώρο του κρασιού ώστε να τα ξαναπούμε από κοντά και να γνωρίσουμε και τον φιλόξενο χώρο του Bizart!!

Reply
10/19/2008 09:53:51 pm

Νάσο μου σ'ευχαριστώ θερμά για τις ευχές σου.

Και επαναλαμβάνω (αν και τα ευκόλως εννοούμενα περιττεύουν) ότι είστε ανά πάσα στιγμή ευπρόσδεκτοι στο νέο χώρο!...

Reply



Leave a Reply.