Ε λοιπόν ως φανατικός λάτρης των κρασιών της Ιταλίας αισθάνομαι φοβερά κακομαθημένος - με την καλή έννοια. Κι αυτό γιατί έχω την αίσθηση ότι τον τελευταίο καιρό όλοι δουλεύουν για μένα (και για όλους εσάς που ξέρω ότι είστε... ομοϊδεάτες). Επιπλέον λοιπόν όλων όσων σας έχω πει ως τώρα, ξεκινάει αυτές τις μέρες μία νέα προσπάθεια που θα μας κεντρίσει το ενδιαφέρον και σίγουρα αξίζει της προσοχής και της στήριξής μας.

Την εταιρεία Non Solo Vino την ξέρω από καιρό. Μάλιστα πολλοί ίσως θα θυμάστε την παρουσία της και τα ιδιαίτερα ψαγμένα κρασιά που δοκιμάσαμε στο stand της, στο φετινό ΟΙΝΟΡΑΜΑ. Ενώ όμως ως τώρα η εταιρεία λειτουργούσε με απευθείας πωλήσεις στους πελάτες της, πρόσφατα απέκτησε το δικό της "σπίτι". Στην ολοκαίνουρια Κάβα Non Solo Vino, λοιπόν, θα μπορούμε να γνωρίσουμε εναλλακτικές ετικέτες αγαπημένων μας Ιταλικών κρασιών (Chianti Classico, Barolo, Pinot Grigio, Barbera) από αυτά που ήδη υπάρχουν στην Ελληνική αγορά, καθώς όμως και πολύ αξιόλογα κρασιά από περιοχές της Ιταλίας με πιο περιορισμένη (ή και ανύπαρκτη, ως τώρα) παρουσία στα Ελληνικά ράφια όπως η Σικελία, το Friuli, η Puglia, το Veneto, κ.α.

Επειδή είχα τη χαρά να δοκιμάσω σε αποκλειστική γευσιγνωσία μία αρκετά μεγάλη επιλογή των κρασιών της Non Solo Vino, δεν έχω τον παραμικρό δισταγμό να σας προτείνω να αναχωρήσετε για ένα απολαυστικό ταξίδι στην οινική Ιταλία μέσα από τα ράφια της το συντομότερο! Η ομάδα της Non Solo Vino, με επικεφαλής την γλυκύτατη Claire Guerrera, διαθέτει τη γνώση, την εμπειρία αλλά και όλη την διάθεση που χρειάζεται για να γίνει ο καλύτερος ξεναγός στην εμπειρία αυτή.

Για μένα το ταξίδι αυτό (ξανα)ξεκινάει με τα εγκαίνια της Κάβας Non Solo Vino, μεθαύριο Πέμπτη 23 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα. Ελπίζω ότι θα σας δω εκεί!

Η διεύθυνση της Κάβας είναι Λυκούργου 2 & Λεωφ. Κηφισίας, Χαλάνδρι (δεξιά στην άνοδο της Κηφισίας, στο ύψος του κινηματογράφου ΑΒΑΝΑ) και το τηλέφωνο είναι 210-6755940. Για ηλεκτρονικές περιηγήσεις, η ιστοσελίδα της Non Solo Vino βρίσκεται στη διεύθυνση www.nonsolovino.gr.

Leave a Reply.