Χαράς ευαγγέλια για εμάς τους Ο.Β.Π. (Οινόφιλους Βορείων Προαστίων)! Δύο ιδιαίτερα αξιόλογες κάβες με ιστορία και προσφορά στο Ελληνικό κρασί πήραν την απόφαση να ανηφορίσουν προς τα Βόρεια και να ρίξουν άγκυρα στη Νέα Ερυθραία.

Για τα μεν καταστήματα Cellier το βήμα δεν είναι τόσο μεγάλο, αφού είχαν ήδη παρουσία εδώ και χρόνια στην Κηφισιά. Απλά το κατάστημα αυτό αντικαθίσταται με ένα νέο στην είσοδο της Νέας Ερυθραίας (αριστερά ανεβαίνοντας την Κηφισίας, διαγωνίως απέναντι από το ΑΒ Βασιλόπουλος), το οποίο και θα αποτελέσει τη νέα βάση της εταιρείας στα Βόρεια.

Για την Kazakos Drink Bank όμως το βήμα είναι αξιοσημείωτο, σε σχέση με το γνωστό κατάστημα στην Πλατεία Βικτωρίας. Η νέα κάβα Καζάκος θα βρίσκεται στην άλλη άκρη της Ερυθραίας, στην έξοδο δηλαδή προς Καστρί (στο δεξί μας χέρι ανεβαίνοντας την Ελευθερίου Βενιζέλου, λίγο πριν το παρκάκι).

Ακριβείς λεπτομέρειες δεν έχω, αλλά και οι δύο εταιρείες με ενημέρωσαν ότι η έναρξη της λειτουργίας των νέων τους καταστημάτων θα γίνει μέσα στις πολύ επόμενες εβδομάδες. Χαίρομαι πάντως γιατί οι δύο νέες κάβες έρχονται να συναντήσουν τις ήδη υπάρχουσες στα Βόρεια Wine Garage στην Εκάλη και Cava Vinifera στην Κηφισιά, παρέχοντας πλέον ό,τι μπορεί να χρειαστεί ή να επιθυμήσει ο οινόφιλος του Βορά χωρίς να χρειαστεί να απομακρυνθεί από τη βάση του.

Αν δεν κρατιέστε και θέλετε πιο αναλυτικές πληροφορίες, μπορείτε να μιλήσετε απευθείας με τους ανθρώπους των Cellier (στο 210-5278700) και της Kazakos Drink Bank (στο 210-8235740).
Όταν πάντως έχω ενημέρωση για τις ημερομηνίες των εγκαινίων, θα είστε οι πρώτοι που θα πληροφορήσω!

Leave a Reply.