Μια και βρίσκομαι στην Πελοπόννησο (ως εκδρομή ξεκίνησε, σε οινοδημοσιογραφική αποστολή - κλασικά - εξελίχθηκε), τι πιο ταιριαστό και επίκαιρο να κάνω, από το να σας υπενθυμίσω το επόμενο ραντεβού ημών των οινοφίλων:

Αναφέρομαι στην εκδήλωση "Οίνοι Πελοποννήσου... Φυσικά", η οποία θα λάβει χώρα αυτή την Κυριακή, 2 Νοεμβρίου, στο Ξενοδοχείο Athens Hilton, από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το βράδυ. Είναι η τρίτη χρονιά που διοργανώνεται η εκδήλωση αυτή, με πρωτοβουλία της Ένωσης Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Πελοποννήσου (ΕΝΟΑΠ). Τα μέλη της Ένωσης, από όλες τις οινοπαραγωγικές περιοχές της περιοχής, θα είναι εκεί για να παρουσιάσουν τα κρασιά τους στο οινόφιλο κοινό και να βρεθούν για άλλη μία φορά κοντά στους φίλους τους.

Τα κρασιά της γευσιγνωσίας, εκτός από το χώρο της εκδήλωσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να τα απολαύσουν και σε επιλεγμένα εστιατόρια, όπου θα συνοδεύουν ειδικά μενού γευσιγνωσίας, με 50% έκπτωση.

Η εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΝΟΑΠ, στη διεύθυνση www.enoap.gr.


10/31/2008 04:12:45 pm

Θα πάω οπωσδήποτε!

ReplyLeave a Reply.