Τώρα που πήραμε φόρα με τα events, θέλω να σας ενημερώσω και για άλλο ένα που προμηνύεται γεμάτο γεύσεις, αρώματα, μουσική και χρώματα!

Πρόκειται για το 7ο Φεστιβάλ Αφρικάνικου Φαγητού, Μουσικής και Λαϊκής Τέχνης. Παίρνουν μέρος οι Πρεσβείες της Ν. Αφρικής, της Αλγερίας, της Αιγύπτου, της Νιγηρίας, της Τυνησίας, της Μαδαγασκάρης, και γενικά όλες οι πρεσβείες των χωρών της Αφρικανικής ηπείρου που βρίσκονται στη χώρα μας. Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει ζωντανή μουσική, τοπικούς μεζέδες, κρασί, εκθέσεις βιβλίου, εθνικών φορεσιών, και πολλά άλλα ενδιαφέροντα happenings.

Η όμορφη αυτή γιορτή θα λάβει χώρα αύριο Σάββατο 24/5 και μεθαύριο Κυριακή 25/5, από τις 11 το πρωί ως τις 10 το βράδυ, στο Άλσος της Κηφισιάς (εκεί, πάνω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ). Η είσοδος κοστίζει €1 και όλα τα έσοδα θα διατεθούν υπέρ της UNICEF. Όποιος χρειάζεται περισσότερες πληροφορίες, μπορεί να τηλεφωνεί στο 210-9681142.

Εγώ θέλω εδώ και πολλά χρόνια να πάω στο ετήσιο αυτό Αφρικάνικο φεστιβάλ (ως τώρα γινόταν στην Πρεσβεία της Ν. Αφρικής) αλλά δεν τα έχω καταφέρει. Φέτος όμως δεν το χάνω με τίποτα!

Leave a Reply.