Ποιος δεν θυμάται εκείνη την αγγελία εργασίας που έκανε πάταγο προ καιρού; Ξέρετε ποια εννοώ, εκείνη που έψαχνε για τον τυχερό που θα έμενε σε ένα τροπικό νησί για 6 μήνες και θα πληρωνόταν για να κολυμπάει, να λιάζεται, να βγάζει φωτογραφίες και να σερφάρει... Πολλοί είχαν μπεί τότε στον πειρασμό να στείλουν ένα βιογραφικό, και αρκετοί το έκαναν. Δεν θυμάμαι αν έμαθα τι έγινε τελικά με αυτό, πάντως ως είδηση - ή μάλλον ως επικοινωνιακό εύρημα για το resort που το είχε οργανώσει - πέτυχε απόλυτα τους σκοπούς του.

Να όμως που εμφανίστηκε κάτι αντίστοιχο με επίκεντρο το κρασί, και για το οποίο δεν σας κρύβω ότι - όπως κάθε οινόφιλος άλλωστε - θα "ψηνόμουν" τρελλά! Περί τίνος πρόκειται; Το οινοποιείο Murphy-Goode, στη Sonoma της California, έχει προκηρύξει μία αντίστοιχη θέση εργασίας, καθώς προτίθεται να προσλάβει έναν οινόφιλο blogger. Η καθημερινότητα του τυχερού θα περιλαμβάνει την εις βάθος ενασχόληση με το κρασί στο αμπέλι και στο οινοποιείο, καθώς και την απόλυτη εξοικείωση με το κρασί και τη γαστρονομία της California. Υποχρέωσή του θα είναι να μοιράζεται όλες αυτές τις νέες του εμπειρίες με τον κόσμο μέσω του blog του, καθώς και των γνωστών social media, όπως το Facebook και το Twitter. Η θέση αφορά εξάμηνη απασχόληση με όλα τα έξοδα διαμονής και διαβίωσης πληρωμένα από το οινοποιείο. Α, παραλίγο να το ξεχάσω: επιπλέον όλων αυτών, η θέση πληρώνει και μισθό 10 χιλιάδες δολάρια μηνιαίως!

Χμμμ... Ξέρω κάποιους που όχι μόνο δεν θα τους ένοιαζε ο μισθός, αλλά θα πλήρωναν κι από πάνω για τη θέση αυτή. Γι αυτούς, αλλά και για όποιον έχει περιέργεια και θέλει να μάθει περισσότερα, αλλά και - γιατί όχι - να θέσει υποψηφιότητα, σε λίγες ώρες θα γίνουν γνωστές όλες οι σχετικές λεπτομέρειες από την ειδική ιστοσελίδα που το οινοποιείο έχει φτιάξει για την αγγελία αυτή, και που βρίσκεται στην (ιδιαίτερα ταιριαστή) ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.areallygoodejob.com!...

Leave a Reply.