Πολλοί φίλοι/αναγνώστες κατά καιρούς έχουν την καλωσύνη να κάνουν κάποια σχόλια πάνω στα posts αυτού του blog, τα οποία διαβάζω πάντα με πολύ ενδιαφέρον.

Δυστυχώς η τεχνολογία της πλατφόρμας στην οποία βασίζεται το blog αυτό δεν επιτρέπει την συγγραφή σχολίων (comments) με Ελληνικούς χαρακτήρες, παρά μόνο με λατινικούς (όπως, αντίστοιχα, ο τίτλος κάθε post μπορεί να είναι μόνο στα Αγγλικά). Έτσι, τα σχόλιά σας δεν είναι αναγνώσιμα, παρά μόνο αν είναι γραμμένα στα Αγγλικά ή, ιδανικά, στα Greeklish. Παρακαλώ λάβετε αυτό το στοιχείο υπόψη σας και συνεχίστε να στέλνετε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας με κάθε ευκαιρία.

Παρεμπιπτόντως το πρόβλημα αυτό είμαστε αναγκασμένοι να το υποστούμε για σχετικά λίγο καιρό ακόμα. Κι αυτό γιατί σχετικά σύντομα τα TeLeGourmet Chronicles θα μετοικήσουν και θα ενσωματωθούν σε κορυφαίο Ελληνικό διαδικτυακό μέσο. Βεβαίως δεν θα αλλάξει τίποτα όσον αφορά στο στυλ, τη θεματολογία, το ύφος του, κλπ, παρά μόνο στην απήχησή του, η οποία θα αυξηθεί κατακόρυφα. Περισσότερα γι αυτό, ωστόσο, εν καιρώ...

Leave a Reply.