Διανύουμε μέρες ποδοσφαίρου, και τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές ο Ολυμπιακός προηγείται της Ρεάλ Μαδρίτης με 2-1! Για κάποιον που έχει ζήσει πολλά χρόνια στο εξωτερικό, όπως εγώ, αναξάρτητα με την ομάδα που υποστηρίζει, μία νίκη του Ολυμπιακού μέσα στη Μαδρίτη θα είναι μεγάλος θρίαμβος και την εύχομαι ολόψυχα.

Εγώ υποστηρίζω τον Παναθηναϊκό, που αυτή την εβδομάδα παίζει εντός έδρας με τη Σκωτσέζικη Aberdeen. Ωστόσο, εγώ επέλεξα να μην βρίσκομαι στο γήπεδο να υποστηρίξω την ομάδα μου, καθώς έχω [σημαντικότερο] αγώνα αύριο... Βλέπετε αυτή την Πέμπτη, 25 του μηνός, το εστιατόριο Luna Rossa στην Καλλιθέα φιλοξενεί την μεγάλη κάθετη δοκιμή της ερυθρής ετικέτας "Μαγικό Βουνό" του Νίκου Λαζαρίδη, ενός από τα ελάχιστα ελληνικά κρασιά που αξίζουν μία τέτοια δοκιμή σε βάθος χρόνου με τόση μεγαλοπρέπεια.

Η δοκιμή θα περιλάβει τις χρονιές 1998-1999-2000-2001-2002. Κάθε κρασί θα συνοδεύεται και από ένα πιάτο-σπεσιαλιτέ του Danilo Petrini, ειδικά για την περίσταση. Απ'όσο γνωρίζω, κεντρικό πρόσωπο της βραδιάς θα είναι ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του οινοποιείου, Φεδερείκος Λαζαρίδης.

Αν δεν έχετε κλείσει ακόμα τη θέση σας, αξίζει να κάνετε μία ύστατη προσπάθεια (210 9423777 / 6944 395246) αν και οι θέσεις είναι πολυ περιορισμένες - σε άλλες "Μαγικές Βραδιές" που το κόστος είναι πολύ υψηλότερο, πάντως, "δεν πέφτει καρφίτσα"... Πόσο μάλλον στην αυριανή που είναι αφιερωμένη σε ελληνικό κρασί και η τιμή εισόδου των €150 είναι ιδιαίτερα συμφέρουσα...

Όπως και να΄χει το πράγμα πάντως, ελπίζω να σας δω εκεί....


Περισσότερες πληροφορίες γι αυτήν αλλά και τις υπόλοιπες προγραμματισμένες Μαγικές Βραδιές του Luna Rossa θα βρείτε στην ιστοσελίδα του εστιατορίου, www.lunarossa.gr.


Leave a Reply.