Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ίσως θυμάστε ότι επισκέφτηκα ένα καινούριο οινοποιείο εδώ στην Αττική, μετά από παρότρυνση συναδέλφων, την γνώμη των οποίων σέβομαι ιδιαιτέρως. Ήταν λοιπόν πολύ καλή κίνηση, γιατί πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο, εξαιρετικό νέο οινοποιείο, το οποίο ελπίζω ότι θα αποτελέσει πόλο έλξης οινόφιλων και οινοτουριστών σε μία παρεξηγημένη περιοχή, όπως τα Μεσόγεια της Αττικής, που έχει ανάγκη την εμπιστοσύνη και την προτίμησή μας.

Αν είστε αναγνώστες του In2life θα διαβάσατε ήδη ότι πρόκειται για το νέο οινοποιείο του Κτήματος Παπαγιαννάκου. Σας συνιστώ πραγματικά να το επισκεφτείτε, όχι μόνο για να μάθετε περισσότερα για την βιο-κλιματική προσέγγιση της κατασκευής του ή για να περιηγηθείτε τους όμορφους χώρους του, που διατίθενται και για πάρτυ και δεξιώσεις... Πάνω απ' όλα αξίζει να κάνετε την όμορφη αυτή εκδρομή για να δοκιμάσετε τα κρασιά του Κτήματος, αλλά και για να μοιραστείτε την πολύ αξιόλογη προσπάθεια που κάνει το Κτήμα για την ανάδειξη του Σαββατιανού, της γηγενούς ποικιλίας του Αττικού Αμπελώνα που έχει περάσει από "χίλια κύμματα" μέχρι σήμερα λόγω της ταύτισής της με τη Ρετσίνα, και η οποία τελικά είναι πιο καταξιωμένη στο εξωτερικό παρά στην εγχώρια αγορά.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Κτήμα Παπαγιαννάκου πριν το επισκεφτείτε, θα βρείτε το άρθρο μου στο In2life κάνοντας κλικ σε αυτό εδώ το link.


4/25/2008 12:57:46 am

Τρελαίνομαι για το σαββατιανό του Παπαγιαννάκου. Θεωρώ πως είναι από τα πιο καλά value for money λευκά του ελληνικού αμπελώνα. Συν του ότι έχει και φοβερή μινιμαλ ετικέτα. Θα το επισκευτώ σύντομα μιας και είναι κοντα. Καλό Πάσχα να έχεις και καλή ξεκούραση.

ReplyLeave a Reply.