Ακούστε κάτι που έχει ενδιαφέρον και ενδεχομένως να μην το ξέρετε: Το Sale & Pepe του Κολωνακίου διαθέτει parking! Ναι, σωστά διαβάσατε. Έχουν κάνει deal με το parking του τελεφερίκ του Λυκαβηττού και εξυπηρετεί και τα αυτοκίνητα των πελατών του εστιατορίου.

Αυτό, όπως καταλαβαίνετε, είναι απίστευτο πλεονέκτημα, καθώς το εν λόγω εστιατόριο βρίσκεται ψηλά στο Κολωνάκι, στους πρόποδες του Λυκαβηττού, εκεί που [υπό Κ.Σ.] δεν βρίσκεις να παρκάρεις ούτε ποδήλατο!... Χαράς ευαγγέλια για τους θαμώνες και fans του παλιού Ιταλικού οινοεστιατορίου (που δεν είναι λίγοι...)

Οι αμύητοι μη με ρωτήσετε αν αξίζει τον κόπο να γίνει κανείς θαμών του Sale & Pepe... Εκτός του συνεχώς εμπλουτιζόμενου υψηλού μενού, 1408 ετικέτες - μετρημένες, η μία καλύτερη απ'την άλλη - περιλαμβάνει η μυθική του λίστα. Θα μας ρωτήσουν κάποτε τα εγγόνια μας πόσες από αυτές δοκιμάσαμε στη ζωή μας και τότε τί θα τους απαντήσουμε; Ε;...

Για περισσότερες λεπτομέρειες για το Sale & Pepe και νέες εξελίξεις, κάντε λίγη υπομονή μέχρι τον ΟΙΝΟΧΟΟ του Φεβρουαρίου, που κυκλοφορεί το Σάββατο 9/2 (change of plans στην παρουσίαση εστιατορίου, για όσους παρακολουθούν, λόγω ανωτέρας βίας...)


Sale & Pepe: Αριστίππου 34, Λυκαβηττός / 210-7234102


Leave a Reply.