Οι οινικές γευσιγνωστικές εκδηλώσεις συνεχίζονται, και δεν σας κρύβω ότι η χαρά μου δεν περιγράφεται.

Τη σκυτάλη παίρνει τώρα η καλή κάβα στα νότια προάστια Le Palais du Vin, η οποία ξεκίνησε 3ήμερα γευσιγνωσίας κρασιών από διαφορετικούς παραγωγούς και προελεύσεις από τα μέσα του Οκτώβρη μέχρι και τα τέλη του Νοέμβρη.

Από το πρόγραμμα που κρατώ στα χέρια μου, σας προτείνω οπωσδήποτε να αρπάξετε τη σχετικά σπάνια ευκαιρία να δοκιμάσετε ξηρή Μαυροδάφνη Κεφαλληνίας (γεια σου πατρίδα!) από έναν από τους ελάχιστους παραγωγούς πανελληνίως που την δουλεύουν μονοποικιλιακά με καλά αποτελέσματα, τον Ευρυβιάδη Σκλάβο. Η δοκιμή των κρασιών του οινοποιείου Σκλάβου έχει προγραμματιστεί για το 3ήμερο μεταξύ της Πέμπτης 8 και του Σαββάτου 10 Νοεμβρίου.

Επίσης, την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου και για όλο εκείνο το 3ήμερο, το Palais du Vin σας δίνει την ευκαιρία να φωνάξετε δυνατά "Le Beaujolais Nouveau est arrivé!"

Οι γευσιγνωσίες του Palais du Vin είναι ανοικτές για το κοινό. Για να προμηθευτείτε το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων, αλλά και για να δηλώσετε συμμετοχή, μπορείτε να τηλεφωνείτε στα 210-8953356 και 210-8952866 ή να επικοινωνήσετε με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση royal1@teledomenet.gr. Η διεύθυνση της κάβας είναι Λεωφ. Αθηνάς 20 στη Βουλιαγμένη. Alons-y, alors!...

Leave a Reply.