Λοιπόν, τα εισιτήρια έκλεισαν, το τελικό πλάνο έχει βγει, και είμαι πολύ χαρούμενος...

Το Σάββατο 17 Μαΐου θα είμαι στο Λονδίνο για μία μέρα γεμάτη Ιταλικό κρασί! Πρόκειται για το Great Italian Fine Wine Encounter, που διοργανώνει το περιοδικό Decanter.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πάνω από 300 κρασιά για δοκιμή, από οινοποιεία από ολόκληρη την Ιταλία, γνωριμία με τους ίδιους τους παραγωγούς ή και τους αντιπροσώπους τους, αλλά και 3 ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις. Η θεματολογία τους: "Τα αστέρια του Chianti Classico", "Γνωριμία με τα κρασιά του Οίκου Antinori της Τοσκάνης", αλλά και "Οι ομορφιές του Piemonte". Για μένα υπάρχει και ένα bonus, βέβαια, γιατί θα επιστρέψω με μία αποκλειστική συνέντευξη με την Allegra Antinori, κόρη του Μαρκησίου Pierro Antinori και συνεχίστρια του τεράστιου αυτού ονόματος στο Ιταλικό κρασί.

Βεβαίως θα επιστρέψω και με πολλά και ενδιαφέροντα οινο-γαστρονομικά από την Βρετανική πρωτεύουσα. Αυτά όμως θα τα δούμε τότε. Για την ώρα, μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Decanter Great Italian Fine Wine Encounter αλλά και τα άλλα ενδιαφέροντα events της σειράς, κάνοντας κλικ στην εικόνα παρακάτω:

Leave a Reply.