Έχετε παρατηρήσει τη ραγδαία εξάπλωση των Free Press εφημερίδων και περιοδικών; Στην αρχή ξεκίνησαν δειλά-δειλά κάποιες πρώτες εφημερίδες ποικίλης ύλης, τώρα πλέον όμως έχουν κυκλοφορήσει και πολλά εξειδικευμένα free press έντυπα: για ακίνητα, για εργασία & καριέρα, για αθλητικά, για τεχνολογία, κλπ κλπ.

Σκεφτόμουν λοιπόν κάποια στιγμή αν και πότε θα κυκλοφορήσει και κάποιο ανάλογο έντυπο για θέματα γαστρονομίας και κουζίνας. Και να που όντως υπάρχει! Είναι το I Cook Greek, το οποίο ανακάλυψα συμπτωματικά πριν από 3-4 μήνες, έξω από το Cook Shop της περιοχής μου.

Το I Cook Greek είναι ένα πολύ καλοστημένο έντυπο, αφιερωμένο στην κουζίνα, τη μαγειρική και τη γεύση. Με πολύ καθαρό, όμορφο και μοντέρνο look&feel, περιέχει πολύ ενδιαφέροντα θέματα γύρω από κάθε πτυχή του φαγητού, συμβουλές αγοράς και μαγειρικής, καθώς και πολύ πρωτότυπες συνταγές από γνωστούς σεφ. Καταπιάνεται με θέματα γαστρονομίας από όλη την Ελλάδα (σ'αυτόν τον τομέα Ελλάδα δεν είναι επ'ουδενί μόνο η Αθήνα...), ενώ η χρήση της φωτογραφίας είναι τόσο μελετημένη και αποτελεσματική, που το περιοδικό σου ανοίγει την όρεξη φυλλομετρώντας το και μόνο!

Επίσης πρέπει να σας ότι, καθώς υπεύθυνη για τη στήλη του κρασιού και του οινοπνεύματος είναι η Νικολέτα η Μακρυωνίτου, φίλη και συνάδελφος από τον ΟΙΝΟΧΟΟ (Χρόνια Πολλά κιόλας Νικολέτα μου για την γιορτή σου σήμερα), οι οινόφιλοι αναγνώστες του I Cook Greek είναι σε καλά χέρια!...

Το I Cook Greek θα το βρείτε σε ειδικές προθήκες σε ολόκληρο το δίκτυο των καταστημάτων Cook Shop και AB City ανά την Ελλάδα, στα μεγάλα εμπορικά κέντρα της Αθήνας, της Γλυφάδας και του Πειραιά, καθώς και σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία, εστιατόρια και παντοπωλεία της Αθήνας. Θα το βρείτε επίσης και στο Internet, στη διεύθυνση
www.icookgreek.com.

Leave a Reply.