Όταν μία καλή προσπάθεια αναγνωρίζεται διεθνώς, τότε πρόκειται για μεγάλη επιτυχία. Το δύσκολο όμως είναι η ποιότητα και η προσοχή στη λεπτομέρεια - που οδηγούν στην επιτυχία - να διατηρούνται σταθερές στο χρόνο. Η διατήρηση της επιτυχίας είναι ακόμα μεγαλύτερο κατόρθωμα.

Όλα αυτά τα λέω με αφορμή την ιδιαίτερα ευχάριστη είδηση που έμαθα σήμερα, ότι δηλαδή το οινο-εστιατόριο Luna Rossa στην Καλλιθέα συμπεριελήφθη για δεύτερη συνεχή χρονιά στον οδηγό Michelin - Main Cities of Europe 2008! Το Luna Rossa, που διακρίνεται τόσο για το αυθεντικό Ιταλικό φαγητό υψηλής γαστρονομίας της κουζίνας του, όσο και για την εξαιρετική λίστα κρασιών του, είναι διαχρονικά ένα από τα πολύ αγαπημένα μου εστιατόρια στην Αθήνα. Οι φανατικοί αναγνώστες αυτού του blog το γνωρίζουν καλά - άλλωστε, αν δεν κάνω λάθος, η είδηση για την πρώτη αναγνώρισή του από τον Οδηγό Michelin ήταν και το πρώτο
μου post ever!

Το Luna Rossa βρίσκεται στην Καλλιθέα (Σωκράτους 213 / 210-94.23.777 / www.lunarossa.gr). Δράττομαι της ευκαιρίας να συγχαρώ θερμά τον Danilo, την Ελπίδα, τον Γιώργο, τον Alessandro και όλη την ομάδα, όχι μόνο για την μεγάλη αυτή διάκριση, αλλά γενικά για την εξαιρετική προσπάθειά τους που (ξανα)επιβραβεύεται με τον καλύτερο τρόπο.


Για όσους δεν γνωρίζουν το Luna Rossa, μία πλήρης παρουσίαση βρίσκεται στην άλλη άκρη αυτού εδώ του link.


Thanos
5/8/2008 08:31:29 am

Μπράβο τους είναι πραγματικά εξαίρετοι!!!

Reply
Pavlos
5/21/2008 10:48:20 pm

einai fovero estiatorio...thimizei italia se oles tis leptomereies tou, gefseis, mirodies, service...
eftixos pou iparxei...

ReplyLeave a Reply.