Σας έχει έρθει ποτέ όρεξη για αστακομακαρονάδα μες στο καταχείμωνο; Εμένα πολλές φορές, ειδικά αυτές τις μέρες που έχει μεν κρύο, αλλά ο δυνατός χειμωνιάτικος ήλιος θυμίζει πολύ αμυδρά κάτι από καλοκαίρι...

Κάπως έτσι μας "μύρισε" ομαδικά τις προάλλες, λίγο πριν τις γιορτές, σε όλη την ομάδα από το γραφείο. Η λαϊκή επιταγή ήταν για καλή αστακομακαρονάδα, οπότε η εύλογη επιλογή - ειδικά καθώς ήμαστε νότια - ήταν τα Δελφίνια στη Γλυφάδα.

Δεν είναι τυχαίο που το συγκεκριμένο μέρος είναι σταθερή αξία στο χρόνο - timeless classic το λέμε αυτό στα μέρη μου... Η αστακομακαρονάδα ήταν ακριβώς αυτό που όλοι περιμέναμε. Πλούσια, μαγειρεμένη τέλεια, με τη σωστή αναλογία αστακού και πάστας, ιδανικά πικάντικη, και μπόλικη! Όσο για τα υπόλοιπα; Άψογα. Τα πεντανόστιμα ορεκτικά "προλόγισαν" τέλεια το κύριο πιάτο και το service έδειξε το υψηλό και επαγγελματικό επίπεδό του ακόμα και όταν το δεύτερο μπουκάλι του - κατά τ' άλλα συμπαθέστατου και ταιριαστότατου - ροζέ κρασιού μας αποδείχτηκε φελλομένο και αντικαταστάθηκε (μαζί με τα ποτήρια μας) εν ριπή οφθαλμού...

Το περιβάλλον παραμένει κλασσικό και το παραθαλάσσιο τοπίο είναι πάντα ειδυλλιακό, ακόμα και όταν το κρύο έξω θερίζει... Την εμπειρία μας ολοκλήρωσαν τα (κερασμένα) σορμπέ και γλυκά μετά το φαγητό και οι αρκετά λογικές - γι αυτά που φάγαμε και ήπιαμε - τιμές.

Τα Δελφίνια βρίσκονται στην 4η Μαρίνα Γλυφάδας, στην διεύθυνση Διαδόχου Παύλου 5. Τα τηλέφωνα για κρατήσεις και πληροφορίες είναι τα 210-8943303 και 210-8943310.

Leave a Reply.