Το μάθατε ότι το παλιό Deal's στο Ψυχικό ξανάνοιξε και λειτουργεί κανονικά;
Βέβαια τώρα πλέον λέγεται Patron και λειτουργεί υπό άλλη διεύθυνση, αν εξαιρέσουμε όμως αυτά τα 2 στοιχεία, είναι σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα. Παραμένει ένα πολύ καλό στέκι για καφέ, business lunch, ποτό, κλπ, με καλό service και την γνωστή πελατεία που περιλαμβάνει celebs, πολιτικούς και δημοσιογράφους, αλλά και γενικά μία όμορφη μερίδα του Αθηναϊκού coffee/shopping/lunch break generation.

Το μενού εξακολουθεί να έχει αρκετές και καλές επιλογές πιάτων για κάθε περίσταση (σαλάτες, pasta, risotti, κυρίως πιάτα και γλυκά). Δοκιμάσαμε κάτι και από τα τρία πρώτα σήμερα και μας κάλυψαν απόλυτα. Αν προσθέσει κανείς την καλή ατμόσφαιρα και τις λογικές τιμές, συνθέτει μία θετικότατη εικόνα.

Ξέρω τι θα με ρωτήσετε: ε λοιπόν, όχι, δεν είδα τη λίστα των κρασιών και δικαιολογούμαι: ήταν γεύμα εργασίας και τη βγάλαμε με εμφιαλωμένο νερό και αναψυκτικά. Έτσι όμως έχω λόγο να ξαναπάω για να έχω πιο σφαιρική εικόνα, και τότε θα σας πω.

Αν θέλετε να το επισκεφτείτε εν τω μεταξύ τα στοιχεία του Patron είναι: Λεωφ. Δ. Βασιλείου 10 & Περικλέους 13, Ν. Ψυχικό, τηλ. 2130-200 000.

Leave a Reply.