Επειδή πολλοί φίλοι με έχουν ρωτήσει, θα ήθελα να σας ανακοινώσω ότι εντός των ημερών ξεκινάει άλλος ένας κύκλος του "Σεμιναρίου Απόλαυσης του Κρασιού" για ερασιτέχνες, που παρουσιάζω σε συνεργασία με την εταιρεία Έκθεση Οίνων-Ποτών Ανθίδης.

Ο Ανοιξιάτικος κύκλος για το 2008 ξεκινάει την Τετάρτη 7 Μαΐου στις 7.30 το απόγευμα και περιλαμβάνει 2 ξεχωριστά επίπεδα:
- Το επίπεδο Α περιλαμβάνει τις θεματικές ενότητες: Εισαγωγή στο κρασί, πλήρης ανάλυση του ελληνικού αμπελώνα, εισαγωγή στον διεθνή αμπελώνα, τυφλή δοκιμή κρασιού.
- Το επίπεδο Β ακολουθεί αμέσως μετά και περιλαμβάνει τις θεματικές ενότητες: Γαλλία και Ιταλία, ο υπόλοιπος παλαιός κόσμος, νέος κόσμος, γλυκά και αφρώδη κρασιά, αρμονία φαγητού και κρασιού.

Κάθε επίπεδο θα ολοκληρωθεί σε 5 εβδομαδιαίες συναντήσεις την ίδια μέρα και ώρα, με επιπλέον παρουσιάσεις από οινοποιούς, καθώς και επισκέψεις σε οινοποιεία. Τα σεμινάρια θα διεξάγονται στην αίθουσα γευσιγνωσίας της Κάβας Ανθίδης (Κηφισίας 76 Μαρούσι, 1ος Όροφος). Το κόστος συμμετοχής είναι €150 για κάθε επίπεδο.


Πληροφορίες και εγγραφές: Μαρίνα Αποστολίδου, τηλ. 210-9690234


Ο καιρός ανοίγει, η μέρα μεγαλώνει, τί καλύτερο από το να μαζευόμαστε και να μαθαίνουμε το κρασί, δοκιμάζοντας παράλληλα ό,τι πιο ενδιαφέρον έχει να μας προσφέρει ο Ελληνικός αλλά και ο ξένος αμπελώνας. Αν ενδιαφέρεστε, ή ξέρετε κάποιον που αγαπάει το κρασί και θέλει να το γνωρίσει καλύτερα για να το απολαμβάνει και περισσότερο, θα χαρώ να σας δώ στο επόμενο "Σεμινάριο Απόλαυσης του Κρασιού".

Leave a Reply.