Χτες το βράδυ η εταιρεία ΑΜΒΥΞ, εισαγωγέας εκλεκτών οινοπνευματωδών στην Ελλάδα, έκανε ένα πολύ όμορφο - και αυστηρά πριβέ - πάρτυ στο Ecali Club. Επίκεντρο της εκδήλωσης η Dom Perignon Rosé, μία πραγματικά εξαιρετική και δυσεύρετη σαμπάνια.

Για το πάρτυ έχω να πω τα καλύτερα: όμορφος χώρος, κεφάτη ατμόσφαιρα, ενώ οι προσκεκλημένοι ήταν, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων, αυτό που λέμε "beautiful people": μοντέλα, ηθοποιοί και άνθρωποι της τηλεόρασης, εκδότες, καναλάρχες, μόδιστροι, επιχειρηματίες και λοιποί κοσμικοί. Όλοι ιδιαίτερα χαρούμενοι και κοινωνικοί, πότε συνομιλώντας, πότε παρακολουθώντας τα διάφορα κεφάτα χάπενινγκς, πάντα όμως απολαμβάνοντας παγωμένη Dom Perignon.

Για τη σαμπάνια βέβαια, τι να πω; Δεν έχω λόγια... Μιλάμε για την Dom Perignon Rosé Vintage 1996, μία σαμπάνια τόσο κομψή και αριστοκρατική, όσο και πολύπλοκη και απολαυστική. Χρώμα ροζ με μπρούτζινες νότες, αρώματα γλυκόριζας και καραμέλας στη μύτη και φρεσκοκομμένου πράσινου μήλου στο στόμα, ο τέλειος αφρισμός, και βέβαια μία δροσερή, απολαυστική μεταλλική επίγευση στο τέλος με μεγάλη διάρκεια...

Η Dom Perignon Rosé Vintage 1996 διατίθεται σε περιορισμένες ποσότητες από επιλεγμένα σημεία. Αν έχετε ήδη κάποιες φιάλες, ή σκέπτεστε να αγοράσετε, θα μπορούσα να σας πω να την φυλάξετε, καθώς έχει μπροστά της αρκετά χρόνια παλαίωσης... Δεν θα σας το πω όμως! Απεναντίας, επειδή μια ζωή την έχουμε, σας συμβουλεύω να την ανοίξετε άμεσα με καλή παρέα και να την απολαύσετε συνοδεύοντάς την είτε με εκλεκτά (όπως της αρμόζει άλλωστε) εδέσματα με εξωτικές γεύσεις της Κινέζικης ή της Πολυνησιακής κουζίνας, είτε με γλυκές δημιουργίες που περιέχουν καραμελωμένα φρούτα ή τζίντζερ. Η τιμή της κυμαίνεται γύρω στα €300.


3/21/2011 01:05:29 pm

Nice work,i am glad to see this page,it gives me the information what I need,thanks!

ReplyLeave a Reply.