Έχω άλλο ένα οινικό event για τις ατζέντες σας: Πρόκειται για την Γεύση Νεμέας, μία εκδήλωση αφιερωμένη στο Αγιωργίτικο και στα κρασιά της Νεμέας, της αγαπημένης όλων μας wine country της Πελοποννήσου.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στην Αίθουσα Θάλεια του Ξενοδοχείου Athens Hilton, το Σάββατο 24 Μαΐου, από τις 16.00 ως τις 20.00 το απόγευμα/βράδυ. Θα λάβουν μέρος τα περισσότερα οινοποιεία της Νεμέας, όπως και ο Αμπελοοινικός Συνεταιρισμός της περιοχής.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους παραγωγούς, καθώς και να δοκιμάσουν τα κρασιά τους. Επίσης, κατά τη διάρκεια της ημέρας θα διεξαχθεί και το "1ο Κύπελλο Νεμέας", το οποίο και θα απονεμηθεί στον παραγωγό που θα στεφθεί "Κυπελλούχος".

Το εισιτήριο εισόδου στην εκδήλωση κοστίζει €5.


Kostas P.
5/22/2008 04:05:26 pm

Ενδιαφέρουσα εκδήλωση την οποία και θα τιμήσουμε. Θα μου επιτρέψετε όμως να γκρινιάξω λίγο για τη Vinetum η οποία όχι μόνο αποφάσισε να χρεώσει είσοδο αλλά και σταμάτησε να στέλνει προσκλήσεις (αυτή η ιστορία ξεκίνησε πέρσι με τα Διονύσια). Φοβάμαι ότι έτσι όπως πάει, εγώ τουλάχιστον θα αρχίσω να αραιώνω από τις εκδηλώσεις της. Άλλωστε πλέον γίνονται ουκ ολίγα σχετικά events.

ReplyLeave a Reply.