Χτες το βράδυ η παρέα ήθελε να πάμε κάπου να φάμε κρέας, κάπου όμως διαφορετικά. Ήρεμα, όχι μακριά από την Αθήνα, και όχι απαραίτητα σε κάποια από τις κλασσικές χασαποταβέρνες (γιατί όχι, αναρωτήθηκα εγώ;...)

Το νέο "8theplate" στο Χαλάνδρι ήταν ακριβώς αυτό που ζητούσαμε την συγκεκριμένη στιγμή. Ήσυχο, όμορφο περιβάλλον και πολύ καλό και ευγενικό σέρβις σε πολύ βολικό σημείο. Τα φαγητά του: Πλούσιες σαλάτες, κρεατικά σε μεγάλη ποικιλία και πολύ καλά ψημένα ανάλογα με τα γούστα του καθενός, και κάποια συνοδευτικά, πιάτα ημέρας και γλυκά. Η λίστα των κρασιών του μικρή αλλά αξιοπρεπέστατη, καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες του μενού. Οι τιμές - σε φαγητό και κρασί - λογικές και τίμιες.

Α, και κάτι που ενδιαφέρει όσους δουλεύουν στις ουκ ολίγες εταιρείες της περιοχής: Το 8theplate προσφέρει έκπτωση 15% στα επαγγελματικά γεύματα. Εναλλακτικά, διαθέτει και μεσημεριανό μενού business, το οποίο είναι αρκετά πλήρες (σαλάτα, κυρίως πιάτο και γλυκό), στην ιδιαίτερα προσιτή τιμή των €14.

Το 8theplate θα το βρείτε στην διεύθυνση Εθνικής Αντιστάσεως 39 στο Χαλάνδρι (για όσους θυμούνται, στο σημείο αυτό στεγαζόταν παλαιότερα το Ζαχαροπλαστείο ΑΘΗΝΑΙΟΝ). Το τηλέφωνο είναι 210-6857181. Καλή όρεξη!

Leave a Reply.