Εσείς πόσο οινοτουρίστας είστε; Παίρνετε με την πρώτη ευκαιρία τους δρόμους για να επισκεφτείτε οινοποιεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ή μήπως δεν το κάνετε ποτέ γιατί βαριέστε, δεν σας ενδιαφέρει ή είχατε κάποτε μία αρνητική εμπειρία που σας σημάδεψε;

Είτε έτσι είτε αλλιώς, το Ελληνικό κρασί θέλει να μάθει (από) τις εμπειρίες και τις επιθυμίες σας, για να μπορεί να εξυπηρετήσει σωστά τον Έλληνα - αλλά και τον ξένο - οινοτουρίστα.

Στο τέλος αυτού του post, λίγο παρακάτω, θα βρείτε ένα link που θα σας οδηγήσει στο ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο που φτιάξαμε στην ΕΔΟΑΟ (την ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΜΠΕΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥ). Το ερωτηματολόγιο φιλοξενείται από τους καλούς μας φίλους στο In2life, που είναι και χορηγός επικοινωνίας του 1ου Συνεδρίου που διοργανώνει η ΕΔΟΑΟ για τον Οινοτουρισμό. Το Συνέδριο θα λάβει χώρα στην Λήμνο, στις αρχές του Ιουνίου. Θέλω να σας παρακαλέσω να το συμπληρώσετε, καθώς και να προωθήσετε το link σε φίλους και γνωστούς που θα το συμπληρώσουν επίσης. Χρειαζόμαστε όσο δυνατόν περισσότερες απαντήσεις, για να έχουμε όσον το δυνατόν πληρέστερη εικόνα.

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησής μας αυτής, τα οποία θα επεξεργαστεί γνωστή εταιρεία ερευνών και δημοσκοπήσεων, θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου στη Λήμνο. Επιπλέον, όλες οι απαντήσεις θα μπουν σε κλήρωση και ένας τυχερός νικητής θα κερδίσει μια συλλεκτική φιάλη magnum ερυθρού κρασιού από κορυφαίο Ελληνικό οινοποιείο.


Το link για το ερωτηματολόγιο είναι αυτο:
http://www.in2life.gr/winequestionnaire.aspx.

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας και την προώθηση του ερωτηματολογίου σε φίλους και γνωστούς ομοϊδεάτες-οινόφιλους.

Costas
5/6/2008 07:03:53 pm

The form does not appear properly when using Firefox.

Reply
5/6/2008 09:25:31 pm

Thanks for letting me know. I will notify the people who are responsible for this.

ReplyLeave a Reply.