ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ
… Γιατί όσο πιο καλά γνωρίζουμε το κρασί, τόσο πιο πολύ το απολαμβάνουμε…


Picture
Το ενδιαφέρον και η ζήτηση των οινόφιλων για το Σεμινάριο Απόλαυσης του Κρασιού είναι πάντα εντυπωσιακό! Με χαρά σας ανακοινώνω λοιπόν ότι ο επόμενος κύκλος του Σεμιναρίου θα ξεκινήσει την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου, στις 7 το απόγευμα.

Κάθε κύκλος ολοκληρώνεται σε 8 εβδομαδιαίες συναντήσεις. Κάθε συνάντηση διαρκεί περίπου 2 ώρες και περιλαμβάνει θεωρητικό και πρακτικό (γευσιγνωσία κρασιών) μέρος, πάντα με γνώμονα την γνωριμία με τα αντιπροσωπευτικότερα κρασιά του Ελληνικού και του διεθνούς αμπελώνα. Σκοπός του σεμιναρίου είναι να μεταδώσει τις βασικές γνώσεις και εμπειρίες που χρειάζεται ένας ερασιτέχνης οινόφιλος για να απολαμβάνει πραγματικά το καλό κρασί με κάθε ευκαιρία, αλλά και για να είναι συνειδητοποιημένος αγοραστής και καταναλωτής κρασιού στο σπίτι, στο εστιατόριο, στην κάβα ή το σούπερ μάρκετ.

Οι συναντήσεις θα διεξάγονται σε νέο χώρο, και συγκεκριμένα στην αίθουσα του εστιατορίου «Γεύσεις με Ονομασία Προελεύσεως» στην Κηφισιά. Η διεύθυνση είναι Λεωφ. Κηφισίας 317 (www.gefseis.gr). Το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο είναι €230+ΦΠΑ.

Και βέβαια, το Σεμινάριο είναι μόνο η αρχή... Με τους μαθητές και τους απόφοιτους του Σεμιναρίου Απόλαυσης του Κρασιού (που έχουν πλέον ξεπεράσει τους 200) είμαστε μία μεγάλη παρέα που μοιράζεται τακτικά τις πιο ενδιαφέρουσες οινο-γαστρονομικές εμπειρίες και εκπλήξεις, όπως παρουσιάσεις από γνωστούς οινοπαραγωγούς, δοκιμές σπάνιων και εξωτικών κρασιών από την προσωπική μου συλλογή, διοργάνωση τακτικών θεματικών δείπνων γευσιγνωσίας, επισκέψεις σε οινοποιεία, οινικές εκδρομές στην Ελλάδα, ταξίδια στο εξωτερικό και πολλά άλλα.

Περιμένω τις ερωτήσεις και τις εγγραφές σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] το συντομότερο, καθώς οι θέσεις είναι πάντα περιορισμένες.

Θα χαρώ πολύ να σας καλωσορίσω στο Σεμινάριο, αλλά και στην όμορφη παρέα όλων των φίλων της απόλαυσης του κρασιού!...

Picture