Όπως σας είχα αναφέρει προ καιρού, κατά τη διάρκεια των διακοπών μου στην Κρήτη επισκέφτηκα το Κτήμα Μανουσάκη, που βρίσκεται στο χωριό Βατόλακος, λίγο έξω από τα Χανιά.
Συμπτωματικά ήταν εκεί και ο ίδιος ο Ted Μανουσάκης, ο οποίος μας ξενάγησε στο Κτήμα, μας έδειξε τα σχέδια του νέου οινοποιείου που ετοιμάζει, και μας υποδέχθηκε μαζί με τη σύζυγό του και την κόρη του την Αλεξάνδρα στην αυλή του σπιτιού τους, όπου δοκιμάσαμε μαζί τα κρασιά του Κτήματος.

Πρόκειται για έναν πολύ ξεχωριστό άνθρωπο, που πάντα χαίρομαι να συναντώ και να κουβεντιάζω μαζί του. Ήταν η πρώτη φορά όμως που τον βρήκα στο σπίτι του (το πατρικό και το... οινικό) και αυτό ήταν ένα ακόμα μεγαλύτερο προνόμιο.

Το άρθρο/προφίλ που έγραψα για το Κτήμα, τα κρασιά αλλά και τον ίδιο, δημοσιεύτηκε σήμερα στο In2Life. Μπορείτε να το διαβάσετε κάνοντας κλικ σε αυτό εδώ το link.


10/28/2008 03:54:03 am

ekpliktika krasia. poli sovari prospathia. tha toniso oti ektos apo to ko Manoysaki poy sigoyra einai empneysmenos kai latris toy kaloy krasioy, polla syharitiria aksizoyn sto Kosta Galani poy eho ti timi na gnorizo

Reply
10/28/2008 04:49:59 am

Πολύ σωστή παρατήρηση. Ο ίδιος ο Μανουσάκης άλλωστε είναι εκείνος που πρώτος αναγνωρίζει τη συμβολή των συνεργατών του στα πολύ καλά αποτελέσματα της προσπάθειάς του!...

ReplyLeave a Reply.