Και μιας και περί Σαμπάνιας ο λόγος, αξίζει να βάλουμε μία ημερομηνία στα ημερολόγιά μας, γιατί πρόκειται για μία εκδήλωση που δεν πρέπει να χάσει κανείς φίλος τους ευγενούς αυτού αφρώδους οίνου.

Σωστά καταλάβατε, αναφέρομαι στην εκδήλωση "Αφρός & Φυσαλλίδες", που διοργανώνεται φέτος για τρίτη χρονιά, και είναι αφιερωμένη στο ποιοτικό αφρώδες κρασί. Συνολικά στην έκθεση θα παρουσιαστούν πάνω από 100 αφρώδεις οίνοι, και φυσικά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρίσκονται οι Σαμπάνιες από μικρά και μεγάλα "σπίτια". Ωστόσο οι πολλοί και αξιόλογοι αφρώδεις οίνοι από τη Γαλλία, την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο αναμένεται να εντυπωσιάσουν τους οινόφιλους.

Όπως κάθε χρόνο, εγώ θα βρίσκομαι στο stand της Moët & Chandon, μαζί με τις απαραίτητες αιθέριες υπάρξεις, για να σας εξηγήσω τη φιλοσοφία του οίκου και την γευστική προσέγγιση των προϊόντων του, και να σας βάλω να δοκιμάσετε και κάτι όμορφο και γιορτινό - μέρες που (θα) είναι...

Η εκδήλωση "Αφρός & Φυσαλλίδες" γίνεται (και) φέτος στο Ξενοδοχείο King George, στην Πλατεία Συντάγματος, το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 12 το μεσημέρι και θα κλείσουν στις 8 το βράδυ. Η τιμή εισόδου κατ' άτομο είναι €10.

Αν ενδιαφέρεστε για τον πλήρη κατάλογο εκθετών και προϊόντων που συμμετέχουν στην έκθεση, μπορείτε να τον κατεβάσετε κάνοντας κλικ σε αυτό εδώ το link.

Leave a Reply.