Έτσι, για να μας μπει καλά!...

Την είδηση αυτή σας τη μεταφέρω από σχετικό δελτίο τύπου που έλαβα πρόσφατα. Είμαι σίγουρος ότι θα ενδιαφέρει όλους όσους έχουν σκοπό να το κάψουν μέχρι πρωίας στο Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν.

Είναι γεγονός ότι το χάραμα του Νέου Χρόνου, μετά από όλο το αλκοόλ, το ξενύχτι, κλπ, χρειαζόμαστε να βάλουμε κατιτίς στο στομαχάκι μας "για να έρθει στα ίσα του" και να πάμε για ύπνο καλά... Εκεί ακριβώς έρχεται να συμβάλει τα μέγιστα η Brasserie του Ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ, στο Κέντρο.

Από τις 3.30 λοιπόν ως τις 9.00 της πρώτης μέρας του Νέου Χρόνου, το εστιατόριο LA BRASSERIE, στο Lobby του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ, θα μας περιμένει για να μας προσφέρει ένα πλούσιο πρωινό μπουφέ. Θα περιλαμβάνει λιχουδιές-βάλσαμο για τα ταλαιπωρημένα και ξενυχτισμένα μας στομάχια, όπως ομελέτες, ποικιλίες τυριών, αλλαντικών και καπνιστών ψαριών, ψητά λουκάνικα, σπιτικές μαρμέλαδες και δημητριακά, καθώς και μεγάλη γκάμα από φρέσκα φρούτα και χυμούς, λαχταριστές σαλάτες και φρεσκοψημένα ψωμάκια, κέικ και άλλα αρτοποιήματα.

Απ’ότι καταλαβαίνω όμως, ο μπουφές έχει σκοπό να κινηθεί σε επίπεδα πλήρους Πρωτοχρονιάτικου Brunch, γι αυτό και θα περιλαμβάνει και κάποια ακόμα πιο δυνατά εδέσματα, όπως Virginia Ham, κοτόσουπα αυγολέμονο και ριγγατόνι με στήθος πάπιας και pesto. Τα παραπάνω θα συνοδεύονται από Σαμπάνια, και η αρκετά λογική τιμή κατ’άτομο είναι €38.

Το Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ βρίσκεται στο Κέντρο της Αθήνας, στη διεύθυνση Πανεπιστημίου 52. Το τηλέφωνο για πληροφορίες και κρατήσεις είναι το 210-3326000.

Leave a Reply.