Λοιπόν δώστε σας παρακαλώ προσοχή σ'αυτό που έχω να σας πω, γιατί πρόκειται για ένα event που και δεν έχει διαφημιστεί, αλλά και έχει επικίνδυνα λίγες θέσεις για συμμετοχές...
Την προσεχή Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, το Luna Rossa διοργανώνει άλλη μία Μαγική Βραδιά, αυτή τη φορά με επίκεντρο το μυθικό επιδόρπιο κρασί από το Sauternes του Bordeaux, το Château d'Yquem. Πρόκειται ουσιαστικά για κάθετη δοκιμή από 3 χρονιές του συγκεκριμένου κρασιού, τις 1979, 1988 και 1999. Τη δοκιμή θα πλαισιώνει ένα ειδικό μενού που θα περιλαμβάνει (τί άλλο;) foie gras (ωμό και ψημένο) και εκλεκτά Γαλλικά και Ιταλικά τυριά.

Όπως σας είπα έχουν μείνει ελάχιστες διαθέσιμες θέσεις, καθώς η εκδήλωση γίνεται μετά από απαίτηση φανατικών οπαδών του Château d'Yquem που έχουν ήδη σπέυσει να κάνουν τις προ-κρατήσεις τους. Η τιμή συμμετοχής είναι €200 το άτομο. Αν σκεφτεί κανείς ότι το Château d'Yquem του '88 (με 99/100 από τον Robert Parker) ξεπερνάει τα €500 ανά φιάλη, ενώ αυτό του '79 (όπου υπάρχει) κοστολογείται κοντά στα €1000, δεν μιλάμε για συμφέρουσα τιμή συμμετοχής, αλλά, ως ένα βαθμό, για ευκαιρία ζωής!

Δυστυχώς εκείνες τις μέρες εγώ θα βρίσκομαι στο Άμστερνταμ, για μία σειρά επαγγελματικών επαφών. Σας προτείνω ανεπιφύλακτα όμως να μην χάσετε την εκδήλωση αυτή. Τηλεφωνήστε στο Luna Rossa για να κρατήσετε θέσεις - όσο ακόμα υπάρχουν - στο 210-9423777.

Πληροφορίες και οδηγίες θα βρείτε στο www.lunarossa.gr. Σημειωτέον: το εστιατόριο έχει εξασφαλίσει θέσεις σε παραπλήσιο υπόγειο πάρκινγκ. Παίρνετε τηλέφωνο φτάνοντας και σας ανοίγουν.

Leave a Reply.