Είμαι κατενθουσιασμένος! Σε όλα τα Αμερικάνικα περιοδικά κρασιού και οινο-γαστρονομίας που έχω πάρει τον τελευταίο καιρό (Wine Spectator, Wine & Spirits, Food & Wine) βλέπω αυτήν εδώ την διαφήμιση για τα (κόκκινα) κρασιά μας.

Ειδικά στο τελευταίο τεύχος του Wine Spectator, που περιλαμβάνει τη λίστα με τα Top100 κρασιά της χρονιάς - που σας είχα αναφέρει πρόσφατα - η παρουσία μας είναι ακόμα πιο σημαντική, καθώς αυτό ειδικά το τεύχος όλοι το παίρνουν και το κρατούν, και το μελετούν όλο το χρόνο. Το Wine Spectator, σημειωτέον, θεωρεί και διαλαλεί (πολύ σωστά) με υπερηφάνεια ότι, βάσει ανεξάρτητης έρευνας, διαθέτει "2.298.000 εύπορους αναγνώστες που αγαπούν το κρασί" σε όλο τον κόσμο. Καταλαβαίνετε λοιπόν το μέγεθος και την ποιότητα της έκθεσης στο παγκόσμιο οινόφιλο κοινό που επιτυγχάνει η καμπάνια αυτή.

Συγχαρητήρια σε όσους σκέφτηκαν, δημιούργησαν και υλοποίησαν αυτή την καμπάνια (που συγχρηματοδοτείται από την ΕΕ). Μπορεί να άργησε λίγο, αλλά κάλλιο αργά...

Εύχομαι να συνεχιστεί, αλλά και να υποστηριχθεί κατάλληλα από δημοσιότητα, εκδηλώσεις κλπ (που ήδη γίνονται, τώρα όμως θα πρέπει να ενταθούν). Επιτέλους μπαίνουμε κι εμείς δυναμικά στο επιθετικό παιχνίδι που εδώ και χρόνια παίζουν με πάθος αλλά και επιτυχία οι ανταγωνιστές μας (Ισπανία, Πορτογαλία, Βαλκάνιες χώρες) για αύξηση του μεριδίου έκθεσης στα διεθνή ΜΜΕ και κατ’επέκταση άυξηση του μεριδίου στην διεθνή αγορά. Μπράβο και πάλι μπράβο!!!
Leave a Reply.