Σύμφωνα με τις πηγές μου, εντός των αρχών του Φθινοπώρου αναμένεται ένα ιδιαίτερα συναρπαστικό opening εστιατορίου στην Αθήνα. Πρόκειται για το νέο εστιατόριο που θα στεγαστεί στον τελευταίο όροφο του πολυκαταστήματος Attica, στην Οδό Σταδίου, στο Κέντρο.

Το εστιατόριο θα είναι Ιταλικής κουζίνας (Βορείων επιρροών), και θα διαθέτει πλούσια και διαλεγμένη λίστα κρασιών από την Ιταλία, την Ελλάδα αλλά και άλλες χώρες. Επειδή τυγχάνει να γνωρίζω προσωπικά αρκετούς από τους συντελεστές του (είχα τη χαρά να τους γνωρίσω όταν παρακολούθησαν το καλοκαιρινό μου σεμινάριο οινογνωσίας), ξέρω ότι η επένδυση σε χρήμα, ανθρώπινο δυναμικό και προσωπική φροντίδα είναι σημαντικότατη, καθώς και ότι έχει προσεχθεί ακόμα και η τελευταία λεπτομέρεια στο ντεκόρ, το φαγητό, το κρασί, την εξυπηρέτηση. Ως εκ τούτου έχω ένα πολύ καλό προαίσθημα για το συγκεκριμένο εστιατόριο.

Πρέπει να σας πω ότι το μεγάλο αδερφάκι του εστιατορίου αυτού λειτουργεί εδώ και χρόνια με πολύ μεγάλη επιτυχία σε μία από τις πιο φημισμένες και σικ συνοικίες του Μιλάνου.

Αυτά για την ώρα, και είναι ήδη αρκετά πιο πολλά από όσα ξέρει ο περισσότερος κόσμος. Πολύ σύντομα θα κάνω μία προσωπική επίσκεψη και έρευνα εις βάθος σε αυτή την συναρπαστική νέα άφιξη, και τότε θα είστε οι πρώτοι που θα μάθετε λεπτομέρειες...

Leave a Reply.