Οι καλοί μου φίλοι στην εκλεκτή Κάβα Wine Garage στην Εκάλη, εδώ και καιρό έχουν ξαναρχίσει το πρόγραμμα των δοκιμών που κάνουν μέσα στο κατάστημα τα Σαββατοκύριακα. Κάθε εβδομάδα φιλοξενούν διαφορετικές γεύσεις που οποιοσδήποτε μπορεί να περάσει και να δοκιμάσει, χωρίς υποχρέωση αγοράς. Βέβαια ο χώρος είναι τόσο όμορφα σχεδιασμένος και φιλικός που σε προσκαλεί κοντά του. Εγώ, να φανταστείτε, κάθε φορά που περνάω απ'έξω, σταματάω και χαζεύω στα ράφια τις καινούριες αφίξεις, τι "φεύγει" πιο γρήγορα, κλπ...Το πρόγραμμα, λοιπόν, μέχρι το τέλος του χρόνου, έχει ως εξής:
Αυτό το Παρασκευο-σαββατοκύριακο, από 30/11 ως και 02/12, καλωσορίζουν τον Δεκέμβριο με μία σειρά από νέα liqueurs: Limoncino, Liquirizia, Sambuca από την Ιταλία, Licor de Narranja από την Ισπανία και Liqueur Mandarine, Triple Sec, Banane Verte και Blue Curacao από τη Γαλλία, όλα από επιλεγμένους οίκους.

Το επόμενο τριήμερο, από 07/12 ως και 09/12, μπορούμε να δοκιμάσουμε εξαιρετικά και σπάνια αποστάγματα: Grappa από την Ιταλία, Marc de Bourgogne, Vodka Idol αλλά και Rhum du Verso από τη Γαλλία, καθώς και Brandy από το Penedes της Ισπανίας.

Τέλος, το τριήμερο πριν τις γιορτές, δηλαδή από 14/12 ως και 16/12, η ατμόσφαιρα γίνεται ακόμα πιο εορταστική με κομψούς και ασυνήθιστους Ευρωπαϊκούς αφρώδεις οίνους: Clairette de Die και Cremant de Bourgogne από τη Γαλλία, αλλά και δύο καινούριες, συναρπαστικές ετικέτες Cava από την Ισπανία.

Το Wine Garage της Εκάλης βρίσκεται στο νούμερο 57-59 της Λεωφόρου Θησέως. Το τηλέφωνο για πληροφορίες είναι το 210-8136775, ενώ η ηλεκτρονική διεύθυνση είναι
www.winegarage.gr. Μη χάσετε την ευκαιρία να περάσετε μία βόλτα, ένα από τα προσεχή Παρασκευο-σαββατοκύριακα. Θα σας υποδεχτούν με χαμόγελο, ευχαρίστηση αλλά και γνώση του αντικειμένου, και βέβαια θα δοκιμάσετε λικέρ, κρασιά και αποστάγματα που δεν βρίσκουμε κάθε μέρα στο εμπόριο!...


Leave a Reply.