Έχω άλλη μία ημερομηνία για να σημειώσουν οι οινόφιλοι στις ατζέντες τους. Βεβαίως όσοι είναι μέλη του Cellier Wine Club ενδεχομένως να το έχουν πληροφορηθεί ήδη, ωστόσο πρόκειται για event ανοικτό στο κοινό και με μεγάλο ενδιαφέρον για όλους μας.

Λοιπόν, το Σάββατο 22 Μαρτίου, από τις 11 το πρωί, τα δύο καταστήματα Cellier του Κέντρου μας δίνουν την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις επιλογές του Cellier Wine Club για το μήνα Μάρτιο. Πρόκειται για 6 πολύ αξιόλογα Ιταλικά κρασιά από διάφορες οινοπαραγωγικές περιοχές της χώρας. Τα 5 από αυτά είναι ερυθρά, ενώ το έκτο είναι ένα αφρώδες ημίξηρο Moscato d'Asti από το Piemonte. Όλα τα κρασιά είναι πολύ ενδιαφέροντα, αν και δεν μπορώ να μην ξεχωρίσω το κομψό Pinot Nero 2004 του οίκου Antinori, και, προπάντων, το πραγματικά εξαιρετικό Ca'Marcanda Magari 2005, ένα "μεγάλο" Ιταλικό κρασί με απίστευτα καλή σχέση ποιότητας/τιμής, από έναν από τους κορυφαίους παραγωγούς της Ιταλίας (και του κόσμου), τον Angelo Gaja.

Τα καταστήματα Cellier που συμμετέχουν είναι αυτό του Συντάγματος (Κριεζώτου 1 / 210-3610040) και αυτό του Κολωνακίου (Π. Ιωακείμ 31 / 210-7298330), ενώ οι πληροφορίες μου λένε ότι τον άλλο μήνα μία αντίστοιχη πρωτοβουλία θα ακολουθήσουν και τα καταστήματα της Κηφισιάς και του Πειραιά.

Όσοι ενδιαφέρονται ή θέλουν κάποια περαιτέρω πληροφόρηση μπορούν να επικοινωνούν και απευθείας με το Cellier Wine Club (210-5278700), τα μέλη του οποίου έχουν ειδικές εκπτώσεις τόσο στα κρασιά του μήνα όσο και στις περισσότερες ετικέτες που κοσμούν τα ράφια των καταστημάτων Cellier.


10/31/2010 04:02:53 pm

At New Year and always, may peace and love fill your heart, beauty fill your world, and contentment and joy fill your days

ReplyLeave a Reply.