Ξέρω ότι δεν χρειάζεται να σας το θυμίσω, αλλά θα το κάνω έτσι κι αλλιώς, για καλό και για κακό...

Ξεκίνησε λοιπόν, από σήμερα, το ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2008. Πρόκειται για το μεγάλο ραντεβού του Ελληνικού κρασιού, που διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια. Το ΟΙΝΟΡΑΜΑ θα φέρει πιο κοντά 350 εκθέτες από ολόκληρο τον οινικό κλάδο της χώρας μας (οινοποιεία, εισαγωγείς, εταιρείες εξοπλισμού, ΜΜΕ) με περισσότερους από 15000 επισκέπτες - επαγγελματίες και απλούς ερασιτέχνες οινόφιλους.

Το ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2008 λαμβάνει χώρα αυτό το τριήμερο, από σήμερα Παρασκευή ως και την Κυριακή 30 του μήνα, στο εκθεσιακό κέντρο MEC, στην Παιανία. Οι ώρες λειτουργίας κάθε μέρα είναι 10 το πρωί με 7 το απόγευμα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εκδήλωσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση
www.oenorama.com.


3/27/2008 09:37:13 pm

Κάθε δύο χρόνια γίνεται, δεν είναι για να το χάνουμε! :)

Reply
Gianni
3/29/2008 03:21:37 am

Να γκρινιάξω; Θα γκρινιάξω!
Επειδή λόγω επαγγέλματος επισκέπτομαι αρκετές εκθέσεις κάθε χρόνο, με διάφορες θεματικές ενότητες, προσπαθώ να διαλέγω τις καλύτερες.
Ένας τρόπος επιλογής είναι ο εκθεσιακός χώρος που διοργανώνονται.
Ο καλύτερος εκθεσιακός μακράν είναι το EXPO ATHENS στην Ανθούσα με δεύτερο το Ελληνικό. (Τον νέο χώρο με τις τέντες στο αεροδρόμιο και όχι τις εγκαταστάσεις του Δυτικού αεροδρομίου). Ένα κορυφαίο πλεονέκτημα και των δύο, ο άνετος και τεράστιος χώρος parking.
Τα χειρότερα εκθεσιακά ειδικά στο κομμάτι του parking; Το ΕΚΕΠ και το MEC.
Παλιά το Οινόραμα γινόταν στο ΕΚΕΠ, φέτος πήγαμε στο MEC!
Είχα την έμπνευση να πάω από Αττική Οδό. Έψαξα για parking. Υπήρχε ένας χώρος που ο καθένας πέταγε το αυτοκίνητό του όπου ήθελε, χωρίς διαγραμμίσεις κτλ.
Τέλος πάντων, πήραμε στροφή και παρκάραμε στο δρόμο με το μισό ΙΧ σε ένα χωράφι!!! (Αθήνα του 2008!)
Μπήκαμε από την είσοδο της πλευράς αυτής (Η έκθεση είχε 2 ή 3 εισόδους) κα&io

Reply
Ted Lelekas
3/29/2008 06:02:21 pm

Έχεις δίκιο, όλοι ταλαιπωρήθηκαν με το parking... Θα δω πως θα πάει και σήμερα, αν και σκέφτομαι με τρόμο το Κυριακάτικο crowd που, λογικά, θα είναι μεγαλύτερο από το χτεσινό...
Πίνω καφέ και φεύγω!...

Reply
ΘΑΝΟΣ
3/31/2008 06:55:59 am

Μάλλον το χειρότερο Οινόραμα ever... κρίμα

ReplyLeave a Reply.