Οι Οινομαραθώνιοι της Κάβας Λίθοινον έχουν γίνει πλέον θεσμός για εμάς τους οινόφιλους. Και επειδή είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, αναφέρομαι στον επικείμενο οινομαραθώνιο λευκών κρασιών.

Σημειώστε λοιπόν: το τριήμερο από Παρασκευή 20 ως Κυριακή 22 Ιουνίου, ο 5ος Οινομαραθώνιος Λευκών Κρασιών του Λίθοινον φιλοξενεί και μας προσφέρει για γνωριμία και δοκιμή λευκά κρασιά από 50 παραγωγούς από όλη την Ελλάδα. Όπως κάθε φορά, κάθε μία από τις μέρες της εκδήλωσης περιλαμβάνει κρασιά από διαφορετικές οινοπαραγωγικές ζώνες της Ελλάδας. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 20 στο προσκήνιο βρίσκεται η Νησιωτική Ελλάδα, το Σάββατο 21 στο επίκεντρο θα βρίσκονται η Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, ενώ την Κυριακή 22 η Αττική και η Πελοπόννησος έχουν την τιμητική τους.

Η εκδήλωση ξεκινάει την Παρασκευή στις 6 το απόγευμα, ενώ το Σαββατοκύριακο οι πόρτες ανοίγουν στις 12 το μεσημέρι. Η είσοδος, για τους οινόφιλους, είναι πάντα ελεύθερη.

Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε τι εστί Οινομαραθώνιος του Λίθοινον: και από πλευράς οινικού ενδιαφέροντος, αλλά και γενικότερα επειδή κάθε φορά περνάμε καλά, συναντώντας φίλους και γνωστούς, καθώς και πολλούς οινοπαραγωγούς. Γι αυτό και δεν χάνουμε Οινομαραθώνιο με τίποτα!

Το Λίθοινον, η εξαιρετική κάβα του δραστήριου Γιάννη Βασιλειάδη, βρίσκεται στη Σαρωνίδα (Λεωφ. Σαρωνίδας 122 / 22910-60257). Αν δεν το ξέρετε ήδη (από τα αγαπημένα links αυτού του blog στο δεξί μέρος της οθόνης σας), το Λίθοινον έχει πλέον και το δικό του blog, που βρίσκεται στη διεύθυνση
http://lithoinon.blogspot.com

Leave a Reply.