Σήμερα η παρέα των μαθητών και αποφοίτων του Σεμιναρίου Απόλαυσης του Κρασιού που παρουσιάζω, μαζί με φίλους, συζύγους, συγγενείς, κλπ - με λίγα λόγια το group που εγώ ονομάζω The WineThusiasts - πήγαμε μία όμορφη εκδρομή στη Νεμέα. Περάσαμε μία αξέχαστη μέρα, με περιηγήσεις στα οινοποιεία Παλυβού και Domaine Helios (Σεμέλη), με φαγητό, πολύ κρασί και καλή παρέα.

Θα μπορούσα να σας περιγράψω την εκδρομή μας αυτή με κάθε λεπτομέρεια. Όμως, μια και λένε ότι μία εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις, ακολουθούν μερικές χιλιάδες λέξεις παρακάτω:

Eva Karapanagiotou
6/28/2008 07:14:10 am

Περάσαμε super στη Νεμέα - πολύ ωραία ξενάγηση στα οινοποιεία και υπέροχα κρασιά.

Περιμένουμε την επόμενη!!!!

Reply
6/28/2008 09:13:00 pm

Άντε, και που ξέρεις, η επόμενη μπορεί να είναι και εκτός Ελλάδος!...

Θα τα συζητήσουμε αναλυτικά στον Τηλέμαχο, όπως είπαμε...

Χαίρομαι που πέρασες καλά!...

Reply
Nassos Stergiou
6/29/2008 03:07:41 am

Μία εξαιρετική εμπειρία, βασισμένη σε πολύ καλή οργάνωση!!

Τα συγχαρητήρια μου καταρχήν στον δημιουργό και εμπνευστή αυτής της εκδρομής, υπό τη σκέπη του οποίου όλοι μας συμμετείχαμε, καθώς και στο οργανωτικό δίδυμο Γραμματικής-Μαρίνας που δεν είχαν αφήσει καμία λεπτομέρεια στην τύχη της..

Η ξενάγηση στα οινοποιεία όπως ανέφερε και η Eva ήταν πάρα πολύ ωραία, από κάθε άποψη!!..
Τόσο από πλευράς διαθέσεως των ξεναγών μας, του κου Παλυβού και του κου Γιαμιαδάκη, όοσο και από πλευράς γνώσεων, αφού ήταν διατεθειμένοι να μας απαντήσουν και στις πιο απλές ερωτήσεις που θα μπορούσαν εν δυνάμει να τους φανούν αστείες.. Όμως μας αντιμετώπισαν με τον δέοντα σεβασμό ως ισότιμους συνομιλητές τους και μας εξήγησαν με το ‘νι και με το σίγμα’ το κάθε τι που μας παρουσίαζαν..

Η φροντίδα δε του κου Γιαμιαδάκη, με το τραπέζι που μας παρέθεσε, και τα δώρα που στο τέλος μας έδωσε, ομολογώ ότι με άφησε άφωνο.. Θυμήθηκα την φιλ&o

Reply
6/29/2008 06:31:09 pm

Νάσο μου σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Σίγουρα έ;παιξαν πολύ βασικό; ρόλο η οργάνωση και η φιλοξενία, για μένα όμως το πιο σημαντικό είναι το κέφι και ο ενθουσιασμός αυτής της παρέας που έχουμε φτιάξει και που όλο μεγαλώνει (και σε κέ;φι&ενθουσιασμό, αλλά και σε πλή;θος...).

Θα τα πούμε σύντομα (στη συνάντηση περί "Αρμονίας κρασιού-φαγητού", έτσι;)

Reply
7/1/2008 08:47:20 pm

Χμ, έκανα σχετικά πρόσφατα μια αντίστοιχη εκδρομή. Κι ενώ λέω εδώ και καιρό να γράψω το σχετικό ποστ (και να γκρινιάξω λίγο για τις αληθινές ώρες επισκεψιμότητας των οινοποιείων) όλο το αναβάλω.

Να το θεωρήσω πάσα το σημερινό; :^)

Πάντως, πολύ χαίρομαι που περάσατε καλά και θεωρώ ότι, για ανθρώπους που ενδιαφέρονται για το κρασί, η Νεμέα αποτελεί εξαιρετική αφορμή για εκδρομή!

ReplyLeave a Reply.