Όσο μπαίνει το φθινόπωρο αρχίζουν για τα καλά τα οινικά  events (εκθέσεις, παρουσιάσεις, γευσιγνωσίες, κλπ) και - επιτρέψτε μου - γουστάρω τρελλά!

Σημειώστε την 1η ημερομηνία εκδήλωσης που έχει ενδιαφέρον: Την Δευτέρα 8/10 λοιπόν, και ώρα 8 το απόγευμα, γίνεται στην Κάβα Λίθοινον στη Σαρωνίδα γευστική δοκιμή επιλεγμένων κρασιών του οίκου Torres από την Ισπανία, τη Χιλή και τις ΗΠΑ (αν δεν κάνω λάθος γύρω στις 10 ετικέτες συνολικά).

Την Κάβα Λίθοινον θα τη βρείτε στη διεύθυνση Λ. Σαρωνίδας 122 (ψηλά στην ανηφόρα προς το λόφο, μετά τα μαγαζιά) και στο τηλέφωνο 22910-60257.

Παρεμπιπτόντως, μη φανταστείτε ότι πρόκειται για κάποια μικρή, συνοικιακή κάβα. Το Λίθοινον, είναι δημιούργημα του Γιάννη Βασιλειάδη, ανθρώπου με γνώσεις και πάθος για το κρασί. Στον καλαίσθητο χώρο της διαθέτει ευρύτατη και ιδιαίτερα ποιοτική γκάμα κρασιών από τον ελληνικό και το διεθνή αμπελώνα, μεγάλη ποικιλία σε ποτά, αποστάγματα και κονιάκ, καθώς και αξεσουάρ και πούρα.

Αξίζει, λοιπόν, μία επίσκεψη, είτε σε κάποια προγραμματισμένη εκδήλωση, είτε σε ανύποπτο χρόνο. Είμαι σίγουρος ότι ο Γιάννης θα χαρεί να σας δει και θα σας εξυπηρετήσει, όπως πάντα, με χαμόγελο.

Leave a Reply.